PRIRODNA SAMOPOMOĆ ZA UKLANJANJE HERPESA

Ubojica herpesa, kandide i pomoćnik za regeneraciju kožePrirodni lijekovi protiv herpesa su propolis, bijeli luk (češnjak) i tinktura matičnjaka. Pored toga, važno je i podići imunitet uz pomoć biljke echinacea, propolisa i bijelog luka. Kod herpesa, kao i kod drugih virusnih infekcija, nema svrhe uzimati antibiotike jer antibiotici ne djeluju na viruse.

Bijeli luk (češnjak) s medom je super prirodni lijek koji liječi herpes. Napravite smjesu od 3 sitno ribana, krupnija češnja bijelog luka i 100 g domaćeg meda. Ovom smjesom mažite inficirane dijelove.

Propolis je efikasan prirodni lijek pomoću kojeg ćete ukloniti herpes. Pijte alkoholne ili vodene kapi propolisa, a inficirane dijelove kože mažite uljnim rastvorom propolisa.

Sol i soda bikarbona su dobra kombinacija u borbi protiv herpesa. Napravite smjesu od 1 žlice soli i jedne žlice soda bikarbone te dodajte vodu kako bi dobili smjesu gustoće poput neke kreme za lice. Mažite 3 puta dnevno.

Aloe vera, pored svih bolesti pomaže i u liječenju herpesa. Krupnije listove kaktusa Aloa vera rasijecite uzdužno i navečer stavljajte na oboljele dijelove kože. Obloge pričvrstiti elastičnim zavojem i ostavite da stoje preko noći.

Važna napomena za dodatak jačanju imuniteta – Pijte čaj od ehinacea i čaj od slatkog korijena, jedite veće količine bijelog luka (češnjaka) kojeg možete konzumirati i tako da gutate cijele češnjeve.

SPRIJEČAVAJE HERPESA:  Sklanjati se od nehigijenskih prilaženja rukama na usne nakon rukovanja, dodirivanja kvaka u javnim institucijama. Izbjegavati poljupce sa više osoba, osobitno sa nepoznatima. Ne konzumirati svinjsko meso, plodove mora i gljive.

Leave a Comment